Samenvatting

Wanneer?

Het bivak gaat door van donderdag 19 tot en met zondag 29 juli 2018 (10 dagen). Onze sloebies worden op de bezoekdag gebracht door hun ouders (7 dagen).

Prijs?

Het bivak kost 120 euro, behalve voor de sloebies, voor hen kost het 90 euro. Dit bedrag is inclusief eten, vervoer, tenten, bivakplaats, de tofste leiding, verzekering...

Hoe betalen?

Je kan cash of via overschrijving betalen. Onze voorkeur gaat uit naar overschrijving. De deadline hiervoor is 1 juli 2018.

Valiezen?

Zondag 15 juli tussen 17h00 en 19h00 worden valiezen verzameld in de Chirolokalen. Na het bivak kan je ze terug komen ophalen op 31 juli vanaf 19h.

Bezoekdag

Onze bezoekdag gaat door op zondag 22 juli. Op die dag is iedereen welkom voor een gezellig drankje en nog zoveel meer. Kom gerust even de kampsfeer opsnuiven!

Inschrijvingen

Ben je nog niet ingeschreven? Geen probleem! Vraag gerust de nodige documenten aan iemand van de leiding. We zijn ook bereikbaar via leiding@chirotisselt.be

Locatie

Dit jaar gaat ons bivak door te Opoeteren. Onze bivakplaats is gelegen op het einde van een veldweg die start op de kruising van de Meurenstraat en De Zavel.

Post

Er is niets leuker dan post krijgen op bivak. Daarom kan iedereen massaal brieven schrijven en ze verzenden naar het adres van onze kampbaas: Dilserweg 9, 3680 Opoeteren.

Terugbetaling

De meeste ziekenfondsten betalen een deel van het bivak terug. Bij de inschrijving kreeg u een document dat bij uw ziekenfonds ingediend kan worden.

Het bivakboekje

U kan de papieren versie van dit boekje verkrijgen bij de leiding. Alle leden krijgen een exemplaar mee. Klik op het boekje om over te schakelen naar schermvullende modus. Of klik op downloaden om het boekje te downloaden.

Downloaden

Sfeerfoto’s

Bivak Herselt 1

Album bekijken

Bivak Herselt 2

Album bekijken

Bivak Herselt 3

Album bekijken

Eeklo 2016 A

Album bekijken

Eeklo 2016 B

Album bekijken

Recht 2015

Album bekijken

Nog vragen?

Vragen, opmerkingen, voorstellen, klachten ? Neem gerust contact op met de leiding...

Brielen 11, 2830 Tiselt

leiding@chirotisselt.be

www.chirotisselt.be

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord.